Start jij het nieuwe jaar met een nieuwe uitdaging?

Ben jij tijdens de kerstdagen tot de conclusie gekomen dat je 2020 van start wilt gaan met een nieuwe uitdaging? Bij SportsCloud zijn we per direct opzoek naar een opleidingsmanager, junior sales medewerker en esports/gaming marketeer!

Opleidingsmanager

Voor de opzet, ontwikkeling en organisatie van opleidingen, trainingen en courses vanuit Business of Sports Academy, Techonomy Education en EsportsX zijn wij per direct opzoek naar een fulltime/parttime opleidingsmanager. Heb jij ervaring op dit gebied en ben je initiatiefrijk en een echte teamplayer? Lees hier dan snel verder.

Bekijk vacature

Junior sales medewerker

Voor de commerciële uitvoer (activatie van) binnen intensieve partnerships die we hebben samen met klanten en software ontwikkelaars zijn we per direct opzoek naar een talentvolle junior sales medewerker. Ben jij sales-driven, super gemotiveerd om te leren en jezelf te ontwikkelen, goede gespreksvaardigheden en wil je graag scoren? Lees hier dan snel verder.

Esports/gaming marketeer

SportsCloud ondersteunt en adviseert organisaties in het succesvol inzetten van esports en gaming. Wil jij voor de leukste organisaties esports/gaming marketing concepten bedenken en uitvoeren, heb jij onwijs veel interesse in esports/gaming, goed om te hoogte van de ontwikkelingen binnen het digitale marketing domein, creatief en en leergierig? Lees dan hier snel verder.

Bekijk vacature

Heb jij interesse in een van deze vacatures? Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@sportscloud.nl of neem contact op met Damian François via 06 - 57 88 59 34.