Jonas Bogaert versterkt SportsCloud

SportsCloud heeft Jonas Bogaert aan het team toegevoegd. Bogaert start 1 juli in Eindhoven en zal aan de slag gaan als Digital Development Manager België. Daarmee voegt SportsCloud een ervaren kracht toe om samen met het team van digitale specialisten de Belgische markt tot ontwikkeling te brengen.

Vanaf 1 juli gaat Jonas Bogaert het team van SportsCloud versterken als Digital Development Manager België. Jonas deed jaren ervaring op in de sportindustrie en werkte aan verschillende marketingprojecten voor bedrijven zoals Recreational Systems International en Mastercard. “Ik volg de digitale ontwikkelingen en trends op de voet. De digitale revolutie zet zich al enkele jaren ongeminderd voort en zal dat blijven doen de komende tijd.”


Onderzoek van Agoria (Belgische federatie voor technologiebedrijven) toonde dat 83% van de Belgische industriële kmo’s kansen ziet in digitalisering, maar die kansen moeten ook gegrepen worden. Jonas: “De huidige periode was een wake up call om stappen te zetten en met projecten en initiatieven aan de slag te gaan.”

Een recent rapport van de Europese Investeringsbank EIB onderschreef dat nog eens door te stellen dat digitale bedrijven ‘beter presteren en meer dynamisch zijn’. “Ik kijk er dan ook naar uit om met het team samen te werken en nieuwe opportuniteiten te ontdekken en te ontwikkelen binnen verschillende sectoren in de Belgische markt,” aldus een enthousiaste Jonas.

Ook Sion de Jong, Operations Director van SportsCloud, is verheugd met deze transfer. ''Wij zijn zeer verheugd met de toevoeging van Jonas aan ons team. Hij brengt een grote hoeveelheid kennis en ervaring binnen het vakgebied met zich mee. Daarmee is hij de ideale kandidaat om samen met het team van digitale specialisten de Belgische markt tot ontwikkeling te brengen.''