Uniek traineeship in de sport: digital marketing, datamanagement & CRM

In samenwerking met een vooraanstaande sportorganisatie in Nederland biedt SportsCloud een uniek traineeship met baangarantie aan. Een programma voor talentvolle starters die zich de komende jaren verder willen ontwikkelen op het gebied van digitale marketing, datamanagement en technologie. Wil jij jouw carrière in de sport een kick-start geven? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij kijkt terug op een actieve studieperiode waarin je ontzettend veel hebt geleerd maar zeker nog niet uitgeleerd bent. In dit unieke traineeship ga je binnen een veelzijdig team aan de slag met de technische, technology en data kant van marketing. Je ontwikkelt jezelf snel tot digitaal specialist waarin je vanuit een centraal CRM-systeem marketeers en communicatiespecialisten ondersteunt en adviseert om middels de juiste segmenten meer impact te realiseren.

Tijdens dit traject is er sprake van een doorlopende ondersteuning en opleiding zodat jij steeds breder inzetbaar wordt en naar loop van tijd volledig invulling geeft aan de strategische en operationele uitdagingen. Dit doe je op een zelfstandige manier, met een pro-actieve houding als onderdeel van een ambitieus en sportief team. Je gaat 32 uur per week aan de slag bij onze partner, daarnaast zal je minimaal een dag per week een opleidingsprogramma volgen bij en verzorgd door SportsCloud.

Wie ben jij?

  • Jij bent net klaar met je HBO/ WO studie en helemaal klaar om aan het werk te gaan

  • Jij hebt een technische/ ICT achtige opleiding gevolgd en affiniteit/ interesse in marketing, of je hebt een marketing opleiding afgerond en aantoonbaar kennis en ervaring op het gebied van programmeren of andere ICT-skills

  • Jij wil jezelf graag verder ontwikkelen en hebt verregaande interesse in sport


What's in it for you?

  • Een tweejarig leertraject waarin ontwikkeling en verantwoordelijkheid centraal staat

  • Na afloop van dit traject krijg jij de garantie om een functie binnen SportsCloud of bij onze partner te vervullen

  • Het traineeship groeit snel uit naar een volwaardige functie inclusief bijpassend salaris

  • Tijdens dit traject is er sprake van een mooie vergoeding incl een leaseauto


Sluit dit traineeship aan bij jouw ambities en kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de sport? Stuur dan jouw CV en motivatie op naar damianfrancois@sportscloud.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Damian via zijn mail of nummer 06 578 85 934.