MarTech Specialist

Ben je op zoek naar een energieke en vooruitstrevende omgeving waar jij je ambities waar kan maken? Wil jij je optimaal ontwikkelen terwijl je aan gave projecten werkt voor (inter)nationale klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons:

SportsCloud is een ambitieus en snelgroeiend digital marketingbureau bestaande uit meer dan 35 specialisten. Wij helpen organisaties hun weg te vinden in de digitale wereld. Een wereld waarin digitale oplossingen organisaties helpen om dichterbij hun klanten te komen. Een wereld waarin nieuwe kansen worden gecreëerd met behulp van marketing, data en technologie. Het resultaat is een omgeving waar creatie, content, personalisatie en intelligentie bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat onze klanten acteren op het hoogste toneel; de Champions League van de digitale economie. Naast de strategie, werken we ook aan de concrete implementatie van oplossingen en projecten. Door deze zaken te combineren, zijn we uitgegroeid tot een vaste kennispartner voor onze klanten.

Over de functie:

Als MarTech Specialist bij SportsCloud ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen bij meerdere van onze toonaangevende klanten. Je begeleidt deze klanten bij hun (strategische) marketingdoelstellingen en vertaalt de lopende uitdagingen naar concrete oplossingen. Je schetst de route en implementeert vervolgens de juiste MarTech tools, workflows en customer journeys op het gebied van marketing, sales, service en loyalty. Samen met je collega’s vorm je een team met de klant. Je spart, stuurt en adviseert om tot het gewenste resultaat te komen en bent daarbinnen een echte specialist. Het optimale marketinglandschap bij je klanten neerzetten voor schaalbare marketing, dat is jouw drijfveer. Hierin staan personalisatie en relevantie centraal.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, open en ondernemende persoonlijkheid en weet van aanpakken.

 • Communicatief sterk, resultaat gedreven, flexibel en oplossingsgericht
 • Binnen de projecten zorg jij voor een goede verstandhouding met zowel de klant als met je collega’s
 • Jij bent proactief, een denkende doener
 • Goed in het door vertalen van klant uitdagingen naar praktische oplossingen
 • Je beheerst diverse MarTech oplossingen en weet je weg te vinden in het totale landschap
 • Je hebt ervaring met het opzetten van workflows, customer journeys en het werken met datasets
 • Minimaal 2 tot 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat levert het jou op?

 • Volop mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, trainingen, etc.)
 • Een inspirerende werkomgeving in het hart van de sport (SX Eindhoven)
 • Werken voor toonaangevende organisaties
 • Gespecialiseerde en ambitieuze collega’s
 • Goed salaris en reiskostenvergoeding

Interesse in deze functie? Stuur dan je CV, motivatie en portfolio naar werkenbij@sportscloud.nl t.a.v. Sion de Jong. Mocht je meer informatie willen dan kun je tevens bellen op telefoonnummer 040-782 0003

Solliciteren