Ontdek de kracht van fandata

SportsCloud is een internationale dienstverlener in fanbase marketing voor sportorganisaties. We bieden alle technische en digitale kennis die nodig is om het businessmodel van sportorganisaties verder te laten groeien. We creëren unieke profielen van fans en leren organisaties hoe ze interactie met fans kunnen vergroten en data maximaal kunnen benutten. SportsCloud werkt voor rechtenhouders van sportcompetities & sportevenementen, sportmarketing agencies, voor topsporters en voor merken actief in sportsponsoring.

SportsCloud is de meest geavanceerde dienstverlener in de sportindustrie op het gebied van ontwikkeling en toepassing van fandata. We combineren op unieke wijze data en digitale kennis met de strategische doelen van sportorganisaties. Daarmee verbinden we fans intenser en langduriger aan de sport.

We werken transparant en baseren onze oplossingen op internationale technologie standaards en conform geldende wetgeving als de AVG. Deze aanpak maakt onze oplossingen toegankelijk voor iedere sportorganisatie: sportcompetities, sportbonden, evenementen, topatleten en merken die actief zijn in sponsoring.

Wie we zijn? Digitale professionals en échte sportliefhebbers. We hebben veel ervaring in de sportwereld, op zowel zakelijk als bestuurlijk gebied. Het team bestaat uit talentvolle technologie – en marketingspecialisten die zowel op nationaal als internationaal niveau kunnen werken. We beschikken over de strategische kennis om als sparringpartner voor sportorganisaties te fungeren én hebben passie voor sport. Want we zijn ervan overtuigd dat je alleen op topniveau kunt presteren als je hart hebt voor waar je mee bezig bent en precies begrijpt wat er in de sportwereld speelt.