Front-end Developer

Heb je een voorliefde voor sport en IT en wil je werken in een inspirerende omgeving? Lees dan snel verder en wie weet is dit iets voor jou!

In een wereld waar digitaal het nieuwe normaal is, maken goed functionerende websites en webshops het verschil. Bij SportsCloud maken we graag het verschil. Met innovatieve ideeën, creatieve concepten en impactvolle campagnes. Maak jij als Front-end Developer ook graag het verschil en ben je klaar om jouw talent voor aansprekende merken en organisaties in te zetten? Lees dan hieronder verder!

Over ons:

SportsCloud is een ambitieus en snelgroeiend digital marketingbureau bestaande uit meer dan 45 specialisten. Wij helpen organisaties hun weg te vinden in de digitale wereld. Een wereld waarin digitale oplossingen organisaties helpen om dichter bij hun klanten te komen. Een wereld waarin nieuwe kansen worden gecreëerd met behulp van marketing, data en technologie. Het resultaat is een omgeving waar creatie, content, personalisatie en intelligentie bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat onze klanten acteren op het hoogste toneel; de Champions League van de digitale economie. Naast de strategie, werken we ook aan de concrete implementatie van oplossingen en projecten. Door deze zaken te combineren, zijn we uitgegroeid tot een vaste kennispartner voor onze klanten.

Over de functie:

Samen met #teamdevelopment en onze inhouse marketeers ga jij je bezighouden met het bouwen, ontwikkelen en onderhouden van onze websites. Met jouw Front-end ervaring til jij het team, websites & applicaties naar een hoger niveau. Daarnaast ondersteun en adviseer je het marketingteam om verder invulling te geven aan het portfolio van websites.

Wie ben jij?

  • Je hebt veel ervaring en kennis van HTML, CSS, Javascript en bootstrap;

  • Ervaring met react (of ervaring met een vergelijkbaar front-end framework en ambitie om react te leren);

  • Je hebt affiniteit met design;

  • Goede communicatie skills;

  • Je vindt het tof om onze marketeers te ondersteunen met moeilijke vragen en hen te inspireren met jouw kennis, maar jij kan ook goed zelfstandig te werk gaan;

Wat levert het jou op?

  • Een fulltime baan bij een snelgroeiend Marketing-IT bedrijf;

  • Een inspirerende werkomgeving in het hart van Eindhoven met leuke collega’s;

  • Goed salaris, laptop en reiskostenvergoeding;

  • 25 vakantiedagen;

  • Jouw (persoonlijke) ontwikkeling staat voorop, daarom bieden wij genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen/cursussen

Is deze vacature wat voor jou?

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV naar werkenbij@sportscloud.nl T.A.V. Bob Perik en wij nemen dan graag contact met je op!

Bob Perik
Head of Development

werkenbij@sportscloud.nl

📞 0616976959