Esports/gaming marketeer

Wil jij voor de leukste organisaties esports/gaming marketing concepten bedenken en uitvoeren. Lees dan hier snel verder.

Esports en gaming biedt organisaties legio kansen om op een effectieve en leuke manier in contact te treden met alle digitale generaties. Deze industrie vol emotie en passie is een geweldig nieuw veld voor marketeers om op een creatieve en datagedreven manier impact te maken. Zo ondersteunen en adviseren wij al jarenlang organisaties die esports en gaming succesvol inzetten voor hun strategie, beleid of business. SportsCloud is expert op dit gebied en kijkt samen met deze organisaties wat het beste bij hen past en op welke manier er een top resultaat behaald wordt. Dit doen we voor steeds meer klanten en daarom zijn we per direct op zoek naar talentvolle esports/gaming marketeer.


Over de functie

Als esports/gaming marketeer bij SportsCloud krijg je de kans om voor de leukste organisaties esports/gaming marketing concepten te bedenken en uit te voeren. Je werkt nauw samen met collega’s waarmee je bestaande en nieuwe klanten op een creatieve en datagedreven manier helpt om esports/gaming in te zetten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de meest unieke campagnes en activaties, van de tekentafel tot de daadwerkelijk uitrol. Een rol met vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid binnen een team met meer dan 30 digitale marketing specialisten die jou als esports/gaming marketeer inhoudelijk ondersteunen.


Wie ben jij?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO-opleiding gevolgd;
 • Je hebt onwijs veel interesse in esports/gaming;
 • Je bent creatief, leergierig en in staat om out-of-the-box te denken;
 • Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen het digitale marketing domein;
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels.


Wat levert het jou op?

Bij SportsCloud staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie.

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een snelgroeiend marketing bedrijf
 • Volop mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, trainingen, etc.)
 • Een inspirerende werkomgeving in het hart van de sport, esports en marketing (SX Eindhoven)
 • Leuke, gespecialiseerde collega’s
 • Goed salaris en reiskostenvergoeding

Over SportsCloud

SportsCloud begeleidt organisaties in het omgaan met de snelle veranderingen in de digitale wereld. Samen met onze klanten formuleren we de nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemerschap in de digitale economie. We maken helder hoe data en marketing intelligentie waarde kunnen toevoegen aan het business model. Samen met de klant maken we de juiste strategische keuzes welke software technologie de organisatie nodig heeft om te kunnen groeien en de concurrentie voor te blijven.

We helpen klanten bij die keuze en richten het IT marketingproces end-to-end in. Het selectieproces en het design van het moderne technologie proces dat een organisatie nodig heeft is cruciaal. Wij hebben de kennis om de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Na implementatie helpen onze digital marketing specialisten onze klanten om tot een succesvolle uitvoering te komen.

Herken je jezelf in dit profiel en is het precies wat je zocht? Stuur dan jouw sollicitatie via info@sportscloud.nl of klik op onderstaande button. Wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust telefonisch contact op met Damian François via +31 (0) 6 57 88 59 34.

Solliciteren