Opleidingsmanager (fulltime/parttime)

Heb jij ervaring op dit gebied en ben je initiatiefrijk en een echte teamplayer? Lees hier dan snel verder.

De digitale wereld biedt talloze mogelijkheden voor organisaties om marketing- en salesprocessen te verbeteren of te optimaliseren. Hiervoor is kennis en inzicht nodig over de (digitale) ontwikkelingen, de verschillende strategieën, de enorme mogelijkheden aan software en applicaties en toepasbaarheid daarvan. SportsCloud biedt vanuit Business of Sports Academy, Techonomy Education en EsportsX opleidingen, trainingen en courses aan op dit gebied. Voor de opzet, ontwikkeling en organisaties hiervan zijn we per direct opzoek naar een opleidingsmanager.


Over de functie

Als opleidingsmanager bij SportsCloud krijg je de kans om nieuwe opleidingen te ontwikkelen en bestaande opleidingsprogramma’s verder uit te bouwen. Daarin ben je verantwoordelijk voor o.a. de opzet van de opleiding, de ontwikkeling van het opleidingsprogramma en de organisatie ervan. Een rol met vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een team met meer dan 30 digitale marketing specialisten die je enerzijds inhoudelijk ondersteunen en anderzijds samen met jou de opleidingen actief vermarkten.


Wie ben jij?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO-opleiding gevolgd;
 • Je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in het opzetten, ontwikkelen en organiseren van opleidingen;
 • Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen het digitale marketing domein;
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
 • Je bent leergierig en in staat om out-of-the-box te denken;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift, zowel Nederlands als Engels.

Wat levert het jou op?

Bij SportsCloud staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie.

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een snelgroeiend marketing IT bedrijf
 • Volop mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen (opleidingen, trainingen, etc.)
 • Een inspirerende werkomgeving in het hart van de sport (SX Eindhoven)
 • Leuke, gespecialiseerde collega’s
 • Goed salaris en reiskostenvergoeding

Over SportsCloud

SportsCloud begeleidt organisaties in het omgaan met de snelle veranderingen in de digitale wereld. Samen met onze klanten formuleren we de nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemerschap in de digitale economie. We maken helder hoe data en marketing intelligentie waarde kunnen toevoegen aan het business model. Samen met de klant maken we de juiste strategische keuzes welke software technologie de organisatie nodig heeft om te kunnen groeien en de concurrentie voor te blijven.

We helpen klanten bij die keuze en richten het IT marketingproces end-to-end in. Het selectieproces en het design van het moderne technologie proces dat een organisatie nodig heeft is cruciaal. Wij hebben de kennis om de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Na implementatie helpen onze digital marketing specialisten onze klanten om tot een succesvolle uitvoering te komen.

Herken je jezelf in dit profiel en is het precies wat je zocht? Stuur dan jouw sollicitatie via werkenbij@sportscloud.nl of klik op onderstaande button. Wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust telefonisch contact op met Damian François via +31 (0) 6 57 88 59 34.

Solliciteren