Ervaren grafisch vormgever/webdesigner (fulltime)

Ben jij de specialist in content & experience?

SportsCloud is een dynamisch en groeiend bedrijf. We zijn op zoek naar een ervaren grafisch vormgever/webdesigner die ons team van marketing specialisten kan gaan versterken.


Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met digital designs voor web, app en andere digitale communicatie uitingen. Denk daarbij o.a. aan animaties en interactieve middelen in HTML zoals interactieve infographics, banners en websites. Ervaring op dat vlak is dus een must.

Je bent daarnaast mede verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van onze websites en projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen van de huisstijl. Hierin is het belangrijk dat jij weet hoe jij de merk- en marketingstrategie visueel weet te vertalen naar de huisstijl, campagneconcepten, communicatietools en digitale media. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je de identiteit van een bedrijf moet weergeven.


Ben jij die ene enthousiaste, ambitieuze, nauwkeurige en creatieve duizendpoot die wij zoeken?

Hebben de traditionele programma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop voor jou geen geheimen meer? Heb je daarnaast ervaring met het grafisch ontwerpen van websites en heb je kennis van HTML5, CSS en Javascript? Kun je ook nog eens goed samenwerken en houd je jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn.


Wat zoeken wij?

 • Afgeronde grafische opleiding en werk- en denkniveau op mbo of hbo niveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waaronder:
 • Aantoonbare ervaring met Indesign, Illustrator, Photoshop en After Effects
 • Aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van digitale communicatiemiddelen
 • Ervaring met HTML5, CSS en Javascript
 • Ervaring met Webdesign (WordPress)
 • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en gemotiveerd
 • Hebt interesse in digital marketing én webdesign


Wat levert het jou op?

 • Een fulltime baan bij een snel groeiend Marketing IT bedrijf
 • Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s
 • Goed salaris en reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheid voor trainingen/cursussen

Over SportsCloud

SportsCloud begeleidt organisaties in het omgaan met de snelle veranderingen in de digitale wereld. Samen met onze klanten formuleren we de nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemerschap in de digitale economie. We maken helder hoe data en marketing intelligentie waarde kunnen toevoegen aan het business model. Samen met de klant maken we de juiste strategische keuzes welke software technologie de organisatie nodig heeft om te kunnen groeien en de concurrentie voor te blijven.

We helpen klanten bij die keuze en richten het IT marketingproces end-to-end in. Het selectieproces en het design van het moderne technologie proces dat een organisatie nodig heeft is cruciaal. Wij hebben de kennis om de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Na implementatie helpen onze digital marketing specialisten onze klanten om tot een succesvolle uitvoering te komen.

Herken je jezelf in dit profiel en is het precies wat je zocht? Stuur dan jouw sollicitatie via info@sportscloud.nl of klik op onderstaande button. Wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust telefonisch contact op met Damian François via +31 (0) 6 57 88 59 34.

Solliciteren